Divendres 24/03 a les 21h.
BZM Ensemble i Escola Coral de l’EMVIC
«Passió segons Sant Marc» J. S. Bach. Vic, església de Sant Domènec  

Aquesta obra, una de les obres perdudes de J. S. Bach, de la qual se’n va conèixer l’existència un segle després de la seva mort, en els últims cinquanta anys ha estat objecte de molts intents

de reconstrucció.

 

La Passió segons Sant Marc de Johann Sebastian Bach es basa gairebé per complet en música prèviament escrita a la qual s’adapta un nou text, en aquest cas del llibretista Ch. F. Henrici, en un procés que es coneix com a paròdia musical. Durant les dues últimes dècades de la seva vida, Bach generà una sèrie de grans obres vocals fent ús de la paròdia de col·leccions d’obres instrumentals i teòriques. Aquest període va començar amb la Passió segons Sant Marc, considerada la summa de l’art de les passions de Bach.

 

A partir de la iniciativa del Festival Bachcelona BZM Ensemble i Cor Escola Coral de l’EMVIC

Solistes: guanyadors de la beca Bach 2018 (Laboratorios Salvat)

Baiba Urka (soprano), Ferran Mitjans (tenor), Arthur Canguçu, (baix), Jorge Navarro, (evangelista), Oriol Mallart, (Jesús),

Daniel Tarrida, (orgue) i Pau Jorquera (direcció)

poral. Sobretot expressat amb sinceritat, autenticitat i amb tota l’emoció. Tocar l’ànima del públic, la nostra pròpia i viure una hora allunyats del soroll del món actual, per a evadir-se, somniar i gaudir de l’experiència musical que ens humanitza i ens enriqueix.

Un recorregut pel violí de J.S.Bach, I.Biber i N.Matteis, els sons sefardites i de Montserrat, juntament amb cançons occitanes i castellanes d’arrel tradicional.

Adolf Osta veu i guitarra Adriana Alcaide violí.

Contacte

Omple el següent formulari o envia un correu a

info@musicareligiosavic.cat