26 de Març a les 20.00h.

6€ / 12 €

Coloma Bertran i Lia Sampai

Interluni

Coloma Bertran i Lia Sampai ens presenten un nou espectacle, partint dels poetes més estimats de casa nostra: Miquel Martí i Pol, Joan Fuster, Vinyoli, Victor Sunyol i Jaume Coll, en són exemples. Per fer-ho, el violí de la Coloma i la veu de la Lia, dialoguen cercant una nova sonoritat entenent l’art com una eina de transformació humana, educativa i social.

Coloma Bertran aconsegueix diferents atmosferes aplicant tecnologia moderna al violí (pastilles i pedals d’efectes), incorporant instruments i aparells moderns com el sintetitzador i la looper per enaltir cada paraula, recolzant-se sempre en la interpretació dels versos delspoetes a través de la sensibilitat de la Lia que es fa tangibleen la seva veu. Lia Sampai combina les seves facetes decantautora i actriu a l’hora d’interpretar cançons i poemes.

COLOMA BERTRAN (Vic, 1983) 

Violinista, compositora i pedagoga eclèctica i d’instint improvisador. Combina la disciplina clàssica, la solidesa de les músiques d’arrel i l’audàcia de l’avantguarda. Llicenciada en Interpretació de violí clàssic i contemporani a l’ESMUC  igraduada en violíjazz i músiques improvisades al CMDL (Centre des Musiques Didier Lockwood) a Paris. 

LIA SAMPAI (Barcelona, 1995) 

Cantautora, actriu (Institut del Teatre, 2021) i psicòloga deformació(UAB, 2018), Lia Sampai s’endinsa en el món de lamúsica l’any 2017 concursant en certàmens de cançód’autor.De manera gairebéinstintiva, autodidacta, comença acompondre les seves cançons al 2017, recolzant- se en laparaula i la interpretaciódels seus versos acompanyats deforma magistral per una veu amb molta personalitat.

Contacte

Omple el següent formulari o envia un correu a

info@musicareligiosavic.cat