25 de Març a les 20.00h.

6€ /12€

Pèrgamo Ensemble

La Pietà dell’Ospedale

Pèrgamo Ensemble
Guardonats al juliol de 2019 amb el Gran Premi del Jurat del VIII concurs de Música Antiga de Gijón, Pèrgamo Ensemble va començar a oferir els seus primers concerts l’any 2016. Des de llavors han realitzat concerts per Espanya, Europa i Amèrica, destacant el cicle Sicut Sagittae de Nàpols, Nits als jardins del Reial Alcàsser de Sevilla, el Festival de Torroella de Montgrí, el cicle Sona la Cúpula del Centre Niemeyer d’Avilés, el cicle Marcs Històrics del Festival Internacional de Santander, el cicle de concerts del Museu del Greco a Toledo, la temporada de concerts del CaixaForum de Barcelona, el Festival Internacional d’Art Sacre de Madrid (FIAS) o el Festival Internacional de Música Sacra del Teatre Sucre de Quito, Equador. Al febrer de 2021, Patrimoni Nacional va publicar el documental “Stradivarius 1700. Un somni real” sobre la història del violoncel de la col·lecció del Palau Reial de Madrid, protagonitzat per Pèrgam Ensemble al costat de la soprano Eugenia Boix.


D’altra banda, els seus membres formen part d’agrupacions nacionals i internacionals com The Academy of Ancient Music, Orquestra Barroca Catalana o Nereydas i han tocat amb assiduïtat amb solistes de la talla de Gilles Colliard, Eugènia Boix, Christophe Coin, Manfredo Kraemer o Maria Hinojosa.


Pèrgamo Ensemble és una agrupació versàtil que ofereix propostes que abasten des dels programes purament instrumentals fins a projectes amb solistes nacionals i internacionals de reconegut prestigi. A més, al seu catàleg interpretatiu trobem propostes que uneixen la recuperació del patrimoni nacional injustament oblidat pel pas dels segles amb alguns dels autors més premiats dels segles XVII i XVIII.

Contacte

Omple el següent formulari o envia un correu a

info@musicareligiosavic.cat